brabantsblondje.reismee.nl

Alweer 2 weken in het Amerikaanse leventje

Lieve allemaal,

Vooruit dan, omdat jullie er allemaal om vroegen, een nieuwe blog! Haha grapje, ben hier nu ondertussen 2 weken dus wordt weer tijd voor een update heJ.

Om te beginnen: ik hou ook een videoblog bij. Er komt tegelijk met de volgende blog een filmpje over het dagelijkse leven hier, maar ik heb al een introductie filmpje en een NY filmpje, deze kun je bekijken via YouTube of klik op mijn video’s op deze reismee pagina. Mijn YouTube naam is “lotteehj” en je kan de filmpjes bekijken via: http://www.youtube.com/user/lotteehj ..

Dan gaan we over op mijn belevenissen in het Amerikaanse leventje. De orkaan Irene heeft hier niet toegeslagen, behalve wind en regen dan, dus dat is al een positief begin!

School wordt steeds beter, ben helaas wel gestopt met volleybal vanwege gebrek aan tijd en moeilijkheden met mijn knie. Ze trainen 5 keer in de week, 2,5 uur per dag dus dat ging me iets te ver. Ik ga wel mee met alle wedstrijden om scorekeeper te zijn :-D. Ik heb ook auditie gedaan voor het drama stuk, maar dat ging niet zo goed omdat je gewoon het papiertje kreeg en mocht beginnen en dat nogal moeizaam ging haha. Er worden ook maar 5 mensen uitgekozen en er hebben er 25 auditie gedaan, dus helaas denk ik dat ik het niet wordt. Wel aangegeven om evt understudy te zijn of te helpen achter de schermen dus ik hoor het allemaal woensdag! Hou jullie op de hoogte natuurlijk.

Oh mijn zusje vond het trouwens vervelend om een kamer te delen, dus ik heb er nu eentje voor mezelf omdat ze alles hebben verhuisd, en guess what? Mine’s bigger! Ook hier zal ik foto’s van maken, begin er nu echt mn eigen ding van te maken dus ik ga binnekort ook wat foto’s ophangen!

Vrijdagavond was er weer een football game, deze keer een officiele, en we hebben gewonnen! Daarna sleepover gehad bij de duitse uitwisselingsstudent, met pizza en films en een hele hoop geklets dus dat was heel erg gezellig! Gisteren zijn we gaan shoppen in een grotere stad ongeveer een uur hier vandaan, en ik ben goed geslaagd! Heb een broek (in een maat kleiner dan normaal, sommige mensen worden dunner door het Amerikaanse leven?!), twee shirtjes, schoenen (eindelijk mn vans!) en een jasje. Ook flink wat nagellak ingeslagen aangezien ik die niet mee had genomen wegens gebrek aan gewicht in mn koffer, dus ik kan weer eventjes vooruit.

Ik ga straks ook wat meer fotos maken van het huis zodat jullie een beter beeld ervan hebben, die komen op mn blog! ’t Is een korte deze week, maar dat komt omdat ik niet zoveel meemaak hier haha. Keep you posted!

Love from Virginia

mama

zo, dat klinkt allemaal wel erg gezellig! Eindelijk je geld kunnen uitgeven. Ben benieuwd naar je foto's. Wat ik nu mis in je berichtje is of het koken van de week is gelukt?
Vanavond weer een meet and eat?
liefs,

Oma en opa

hey lotte, iedere dag kijk ik even of er nieuws is en gelukkig vandaag weer. Ben blij te horen dat je het nu naar je zin hebt.Wel zonde dat de auditie niet zo goed ging volgens jou maar wie weet!!!!!!!!!!!! speel je straks de hoofdrol ha,ha.En fijn he een maatje minder wel volhouden hoor.Opa en ik genieten van je berichten.
Dikke kus van ons tweetjes en tot je volgende briefing.

Meghan

Hahah ik ben ook afgevallen! En nagellakjes ingeslagen ook! Yayyy

Caroline leenheer

Heey lotte bedankt voor je felicitaties.
Ik ben blij dat het toch al wat beter gaat op school want ja dat is wel belangrijk.
Ik ben benieuwd naar het huis en je kamer kom maar op met de foto's haha.
Jammer dat je gestopt bent met vollybal maar ja wie weet.
Ze zijn er ook wel heel gericht op sport he.
Nou tot snel en we denken aan jou .
En lekker shoppen heerlijk he.
Groetjes caroline

tia Gon

Hi Lotte. Kort verhaal, schrijf je, want je maakt zo weinig mee......da´s goed te lezen. Voor mijn gevoel kom je tijd té kort. Ik heb een vraagje : Jij valt af en hebt het volleyen opgegeven. Hoe komt het toch dat, met al het sporten wat ze daar doen, wij altijd van die "goed doorvoede Amerikanen" op de beeldbuis voorbij zien schuifelen. Je zou zo zeggen dat ze geen tijd hebben om te eten of geldt daar niet dat ieder pondje door het mondje gaat. Enne.... nooit geweten dat nagellak voor overgewicht kan zorgen. Blij te lezen dat "Irene" jullie electriciteits-aansluiting geen schade heeft berokkend want anders blijven wij van je verhalen verstoken en dat zou heel jammer zijn. Hoop binnenkort ook je kamer in dat grote huis te kunnen bewonderen. Wens je een goede third week American Highschool toe. Groetjes y abrazo.

Suzane en Nico

Hoi Lotte, fijn te horen dat jullie weinig last hebben gehad van "Irene". Jammer dat het volleyballen niet meer doorgaat, moet trouwens wel zeggen dat ik 2,5 uur per dag/ 5 dagen per week ook wel heel veel vind. Ben benieuwd of je nog in het dramateam wordt opgenomen. Leuk dat je nu toch een "eigen" kamer hebt...toch af en toe privancy. Wacht met spanning op foto's van je kamer, huis en omgeving. Groetjes en tot het volgende verhaal. Suzanne en Nico

johanna

Fijn dat het zo goed met je gaat shoppen eigen kamer maatje minder geen last van Irene gehad
GO GIRL

mama

bijna weekend... hopelijk kun je weer wat slaap inhalen en heb je morgen tijd om in de bieb je blog te vullen met wat leuke foto's voor ons!
luvyou,