Life's great!
Lieve dutchies,
Tadaaaa, weer een nieuwe blog. Het is ondertussen al 7 weken geleden dat ik ons kikkerlandje heb verlaten, en weer ben ik positief in mijn blog :-) Natuurlijk ben ik al tegen veel dingen aangelopen, ben ik nogsteeds niet het meest populaire meisje op school en mis ik een hoop dingen uit Nederland, maar al met al is mijn leven hier pretty good.
Laten we beginnen waar we zijn gebleven de laatste keer. Over de schoolweken kan ik hele verhalen schrijven, maar om te lezen dat pietje dit zei en jantje toen dit zei is niet zo heel interessant denk ik. Om jullie toch iets meer informatie te geven:
1e block - engels - mr. Martin - we werken in deze klas altijd heeeel hard, laat ons heel veel doen maar het is allemaal zo makkelijk. de grammatica hier is wat wij in de 1e van de middelbare school kregen, de meeste kinderen hier kennen de onregelmatige werkwoorden bijvoorbeeld ook niet.
2e block - criminal justice - mr. Boone - dit is een soort maatschappijleer, maar vooral gericht op het politieke en criminele gedeelte. ik vind het een heeel leuk vak omdat ik wel geinteresseerd ben in recht, maar voor veel kinderen hier is dit zo'n vak wat ze vermijden. het is mijn grootste 'uitdaging' hier op school, omdat ik de meeste dingen wel in het Nederlands heb gehad maar het allemaal net iets anders is.
3e block - drama - mr. Dunn - mijn allerleukste klas, ik kijk hier heeel de dag naar uit! we doen hier verschillende dingen, van improvisatie tot hele stukken leren. hebben er nu 1 grieks stuk opzitten en zijn nu bezig een alterego te creeeren, erg leuk. de klas is ook heel gezellig, heb hier mijn meeste vrienden in.
4e block - US History - ms. Lawson - en daar gaat de gezelligheid van mijn drama klas. zoals iedereen wel weet is geschiedenis nooit mijn favoriete vak geweest, dus hier ook niet. maar moet zeggen dat het qua moeilijkheid wel meevalt!
Dus, dag in dag uit heb ik dit rooster. Na december veranderd dit, maar weet nog niet precies in wat. Ik wil graag spaans volgen, en drama 2, en ik kom in showchoir (!!!!!)
Dan afgelopen weekend, mijn zusje Barbora en mijn hostmom Aileen en ik zijn er met z'n drietjes op uitgetrokken. Naar een STAD, jawel ik heb weer een STAD gezien! De stad heet Roanoke en het is een erg gezellige, mooie stad. Mijn hostvader John bleef thuis, die houdt er niet van om van huis weg te zijn, of zoals Maartje het zei 'die blijft liever op de berg'. Haha. Dus we zijn vrijdag na de volleybal practise van Barbora richting Roanoke gereden. Na anderhalf uur kwamen we aan in het hotel, wat helemaal volgeboekt zat met Virginia Tech fans. Dat is een universiteit (de uni van Virginia) en die hebben n football team, en als die een game hebben zitten dus alle hotels volgeboekt. Waarschijnlijk gaan wij ook een keer naar een game, als we er kaartjes voor kunnen krijgen! Maargoed, na aankomst zijn we met een vriendin van Aileen uit eten gegaan, chinees, erg lekker was het! Daarna wat rondgereden door de stad, erg mooi want hun teken is een ster, en boven op een grote berg hebben ze een grote lichtgevende ster staan, en van verweg lijkt het echt te zweven! Maargoed, daarna naar bed gegaan, en zaterdag vroeg op voor het ontbijt. Daarna naar een marktje hier gegaan, beetje in de sfeer als wij de marktjes kennen maar meer kleine kraampjes met zelfgemaakte spulletjes. Was wel erg leuk om te zien! Daar hadden ze ook een chocolade winkeltje waar ik MILKA CHOCOLADE heb gevonden, jummie. Vervolgens naar de mall gegaan, maar niks gekocht (wow, bijzonder he) want ondanks dat er een hele hoop leuke winkels waren, konden we gewoon niks vinden.'s Middags hadden we een ballroom dance wedstrijd in een superdeluxe hotel, ik heb er ook wat gefilmd dus dat komt in m'n filmpje. Vervolgens weer gegeten (jum jum) en naar een heeeeele grote crea bea winkel gegaan. Heb besloten van dit jaar een scrapbook te maken, dus heb eventjes flink ingeslagen en hoop er iets moois van te maken! Dit kunnen jullie uiteraard aan het eind van het jaar bewonderen :-) Vervolgens gaan slapen en de volgende ochtend geskyped en naar huis. Zondag niet veel gedaan behalve een nap en wat televisie gekeken.
Oh en over mijn filmpjes, ze komen er echt aan! Wil graag genoeg hebben om te laten zien. Ben nu bezig met random stuff, football games, weekend, de weg naar school. Wil ook een filmpje maken op school maar wacht nog totdat de directrice me er toestemming voor geeft :-)
Oh en allemaal niet vergeten! Morgen (voor sommige vandaag als je dit dan pas leest, 4 oktober dus) is het niet alleen dieren dag maar ook mamsje dr verjaardag. Dus bij deze mama, van harte gefeliciteerd met je 38e verjaardag!
Dat was m alweer, ik ben van plan eind van de week 1 en misschien zelfs 2 filmpjes te uploaden en misschien ook weer wat foto's!
Liefs
Lolo
Lottie!!
Super leuk om te lezen dat het zo goed gaat!
We missen je wel met de AH avondjes hoor ;)
Fijn dat je, je vakken op school ook leuk vindt!!
Ik wacht op je filmpjes hoor :)
Ohhh ja!! En jij en je mama natuurlijk gefeliciteerd!! Dikke knuffel!! X
Leuk om je verhalen te lezen Lotte en super dat je het naar je zin hebt.... We missen je aan de kassa bij AH hahaha... Geniet ervan!
X Femke, Chiel, Meike & Nienke
Sweetie, wat schrijf je leuk!!! Ik volg je avonturen en ga morgen met je mams knuffelen - k geef haar er eentje extra - voor jou ;-). Veel liefs
Hee lotte :-)
Leuk om te horen dat je je lessen leuk vind op school!
Ik zie jou wel staan bij een football game haha kei leuk man ! Hoop dat je filmpjes snel komen, dan kunnen wij ook is wat zien van jou levendje daar in het heerlijke amerika.
Big kisses caitlin
hi liefie,
zou je dat nou echt willen...het populairste meisje van de school zijn???? iedere dag moeten nadenken over wat je zult aantrekken, of je mascara wel goed zit en of je die lekkere cookies uit de cafetaria wel mag eten??? Nee hoor, blijf gewoon jezelf, dan ben je op je allerbest!
dikke kus,
mams
lieve Lotte wat heb je weer een fantastisch stuk neergezet en fijn dat het zo goed gaat nu.Ik zag zondag dat je op skype was en je moeder ook dus daar ben ik maar niettussen gekomen. We genieten van je verhalen en kijken al weer uit naar de volgende. Dikke kus van Opa en Mij
Heeee lieve Lotje,
Ben blij om te lezen dat het goed met je gaat meid :)
Leuk allemaal zeg, en vooral dat SHOWCHOIR natuurlijk. Doe je dat voor mij? haha.
Ik wacht af op het filmpje van je en hoop snel is even met je te chatten of te skypen!
Spreek je.
Dikke kussssssss Daisy
Haaaa lot!
Woow drama op school. Ik ben a bit jaloers hoor!! En dat show choir.. Toevallig op tournee in nederland? Ik ben benieuwd naar t filmpje en je foto's. Oh en voor de mams: gefeliciteerd! Heel veel liefs xxx
Vond het weer leuk om te lezen
En ik weet zeker je wordt met de dag populairder
en een kroel van lenardo
Lieve Lotte!
Wat leuk zeg om al die stukken te lezen.. Heb er op nog geen een gereageerd, sorry!!!!!! Nu werd het dus wel hoogste tijd..
School klinkt heel cool, is wel wat anders dan al die lessen in Nederland.. En met het populairste meisje, stiekem ben je dat wel, dat knappe brabantse blondje, maar ze durven het niet te zeggen, haha!
Kijk erg uit naar de filmpjes, en naar je crea bea scrapbook! maarja, dat duurt nog even.. En natuurlijk niet te vergeten, je volgende spetterende verhaal! Hele dikke kus xxx
Hoi Lotte, wat een verhaal weer, moet daar echt een tijdje voor vrijmaken om alles op het gemak te lezen. Leuk om ons zo op de hoogte te krijgen, je schrijft zo levendig, dat je haast zou denken erbij te zijn....die scholen/lessen zijn daar toch wel heel anders dan hier in nederland. En dan mopperen ze hier vaak dat ze zoveel uren hebben...hahahaha. Geniet lekker van je tijd daar en tot een volgend bericht.
Groetjes uit Hoogerheide.